Varför - behövs JFK

JFK Offshore  som är en del av JFK Sweden AB, har under flera år utbildat personal för Norsk energisektor. Vi är ackrediterade av Norsk sertificering AS och godkända leverantörer till Equinor (fd. Statoil) och Achilles JQS. Norsk serificering AS har aldrig tidigare godkänt leverantörer utanför Norges gränser vilket gör oss stolta att kunna presentera JFK som först i Sverige med denna utmärkelse. 


När det gäller offshoreindustrin i Norge kräver branschen en högre kvalitativ utbildningsnivå. Att arbeta säkert är ALLTID prio ett. Statistik påvisar att utbildning som utvecklats är den absolut bästa i världen. Även om skadorna inte har försvunnit så har de minskat drastiskt, även faktorer som - varför skador uppkommer - är förändrad. 


I stort handlar det om att kunskap har gett utdelning på alla plan hos företagen; ekonomi, hälsa, miljö och säkerhet samt hög kompetens bland personalen. I stor utsträckning handlar det om en djupare förståelse kring det material som används, praktiska övningar som ger ökad kunskap samt förståelsen kring att arbeta säkert, detta genom systematiska riskanlalyser i alla arbetenuppgifter. 


Det är en fataskikt resa när attitydförädning till säkerhet sker. HÄNG MED DU MED!

Är du intresserad av hur vi arbetar med

Ställ krav på omgivningen

KLICKA HÄR